Over ons

Optimaal resultaat, maar niet persé maximaal. Wilt u gewoon fit en gezonder worden? Of stomen we je wedstrijdklaar? Wij helpen u uw doel te bereiken. U kunt niet altijd direct uw hele leven omgooien, dat snappen wij. We streven naar een uitstekend resultaat behalen en uw leven leuk en leefbaar te houden.

Uw succes,
Onze missie

U heeft moeite om de juiste aanpak te vinden om fitter, slanker en gezonder te worden? Dan bent u bij The Dock aan het juiste adres! Wij helpen u gezonder, fitter en sterker te worden en in shape te geraken.

Passie

Waarom we net zo goed zijn in wat we doen? 1 woord: Passie. Wij gaan net even verder waar anderen stoppen om u uw optimaal resultaat te laten behalen.

Optimaal resultaat, maar niet persé maximaal. Wilt u gewoon fit en gezonder worden? Of stomen we je wedstrijdklaar? Wij helpen u uw doel te bereiken. U kunt niet altijd direct uw hele leven omgooien, dat snappen wij.

We streven er naar een uitstekend resultaat behalen en uw leven leuk en leefbaar houden.

Over Maxime Lambreghts

Ik startte The Dock uit mijn passie voor fitheid en gezondheid. Van 60-plussers die meer willen bewegen en actief zijn naar jonge 20ers die spiermassa willen opbouwen tot professionele bodybuilders, iedereen heeft baat bij begeleiding en motivatie. Samen stappen nemen richting een gezonder en fitter leven, daar ga ik voor. 

The only way to finish, is to start

Maxime Lambreghts

Waarom the dock?

Training & fitness is prima en brengt je al een flink stuk op de goede weg. Met persoonlijke training bereik je echter het best mogelijk resultaat. Onze ervaring en voedingsadvies zorgen ervoor dat jij optimaal resultaat krijgt voor je persoonlijke doelstellingen. Toegankelijk voor iedereen, voor ieders niveau. Van starter tot die hard bodybuilder, bij The Dock zetten we samen in op jouw succes.

Zie ons eigenlijk als een personal coach in plaats van personal trainer. Een personal coach begeleidt jou naar een gezonde levensstijl, die strakke buikspieren of dat fitte lichaam. Niet alleen door fysiek met jou te gaan trainen, ook door andere lifestyle factoren onder de loep te nemen. Veel stress, en een ongezonde levensstijl, en weinig (nacht)rust zijn factoren die een negatief effect op je training hebben.

Ready to get started?

Join Today

Persoonlijke informatie:
follow